Pogledajte: Moaning - Connect the Dots

Los Anđeleski shogaze/post-punk trio Moaning najavili su januara meseca novi album Uneasy Laughter, i tom prilikom podelili video za prvi singl "Ego" a zatim i video spotove za pesme  "Fall In Love" i "Make It Stop". Uneasy Laughter izlazi 20.maja za izdavačku kuću Sub Pop

Sada su podelili neobičan animirani sci-fi video za pesmu "Connect the Dots" koji je režirao Campbell Logan.

Pevač i gitarista benda Sean Solomon je izjavio o pesmi "Connect the Dots": "Pesma je o razumevanju da vam je potrebna pomoć i o hrabrosti da je zatražite. Pogrešno shvatanje je da je potražiti pomoć slabost. U stvarnosti, to je jedna od najtežih stvari koju ponekad morate uraditi."

Campbell Logan  je izjavio "Kreirao sam ovaj video sa namerom da inspiričam opraštanje sebi, nešto za šta mislim da svi moramo uraditi. Rad na ovom video spotu omogućio mi je pristup koji ja volim da nazovem filmskom simulacijom, što je proces snimanja filma pri čemu koristite virtualnu kinematografiju, dizajt seta i glumu. Rezultat je fotorealistična živa akcija. Imali smo veoma malo vremena i završili smo ga za oko mesec dana, i pored svih prepreka, veoma sam ponosan na naš posao."

Uneasy Laughter je naslednik veoma dobrog debi albuma Moaning iz 2018.godine. Monaning čine Sean Solomon ( vokal/gitara), Pascal Stevenson (bas/klavijature), i bubnjar Andrew MacKelvie. Bend je za ovaj album sarađivao sa producentom Alex Newportom (At The Drive-InBloc PartyMelvins).

Solomon je proslavio godinu dana treznosti tokom sesija snimanja ovog albuma "Ljudi retko priznaju da su ranjivi ili da nisu upravu. Ali ja sam želeo da otvoreno govorim o svojim osećanjima i greškama koje sam napravio."

Preporuka

share