Moaning najavili novi album i podelili video za pesmu "Ego"

Los Anđeleski shogaze/post-punk trio Moaning najavili su novi album Uneasy Laughter, i podelili video za prvi singl "Ego". Uneasy Laughter izlazi 20.maja za izdavačku kuću Sub Pop. Video je režirao Ambar Navarro.

Uneasy Laughter je naslednik veoma dobrog debi albuma Moaning iz 2018.godine. Monaning čine Sean Solomon ( vokal/gitara), Pascal Stevenson (bas/klavijature), i bubnjar Andrew MacKelvie. Bend je za ovaj alkbum sarađivao sa producentom Alex Newportom (At The Drive-In, Bloc Party, Melvins).

Solomon je o pesmi "Ego" izjavio "Pesma je o sotavljanju sopstvenih sranja na stranu kako bi pomogli drugome. Želite da volite sebe kako bi voleli druge. Ego može da učini da se osečate kao najvažniji čovek na svetu, čini da mislite da su vaši problemi potpuno drugačiji od tuđih, što je retko tačno. Pesma podseća da posmatranje perspektive drugih je važno i neophodno za obe strane."

Solomon je proslavio godinu dana treznosti tokom sesija snimanja ovog albuma "Ljudi retko priznaju da su ranjivi ili da nisu upravu. ALi ja sam želeo da otvoreno govorim o svojim osećanjima i greškama koje sam napravio."

Uneasy Laughter:
1. Ego
2. Make It Stop
3. ///
4. Stranger
5. Running
6. Connect the Dots
7. Fall in Love
8. Coincidence or Fate
9. What Separates Us
10. //////////
11. Keep Out
12. Saving Face
13. Say Something

Preporuka

share

share