share

Ostani kod kuće i slušaj: The Music of the Secret Society that Owns Belgrade - Volume 3

U vremenu otkazanih muzičkih dogadaja, mnogi muzičari ostaju bez izvora prihoda. Kako bi podigli svest o uticaju pandemije korona virusa na muzičare, odlučili smo se da promovišemo kupovinu domaćih izdanja, kako bi pomogli izvodačima u ovim teškim vremenima. Jedna od preporuka Webmagazina FatHipster je izdanje The Music of the Secret Society that Owns Belgrade - Volume 3, koje je objavila izdavačka kuća Inverted Spectrum Records.

...

share

Bez obzira da li ste vernik ili ateista, da li volite džez ili ne, da li imate 18 ili 88 godina, da li vam je život veseo ili tužan – pokušajte da dođete do ove ploče. Slušajući je, velike su šanse da ćete osetiti iskrenu radost življenja…a složićete se, takve ploče se ne objavljuju svaki dan.

...

share

Post doom/sludge metal band Cegvera je u svojoj kontemplaciji o antropogenom uticaju nesvesno predvideo dolazak pandemije, i stvorio sablasnu muzičku podlogu, koja sada odjekuje praznim urbanim pejzažima.

...

share

Nije neuobičajeno da japanski autori i njihova kinematografija izbacuju narativno i stilski neobična ostvarenja, ali je prilično čudno kada takvi filmovi dopru do šireg auditorijuma.

...

share

Život i karijera Muhammada Alija, prikazani kroz objektiv njegovih brojnih nastupa u emisiji The Dick Cavett Show.

...

TV

share

ZeroZeroZero [2019]

Nakon filma "Gomorra", koji je snimljen prema knjizi Roberta Saviana, uslijedila je istoimena serija koju je snimio poznati talijanski majstor krimića Stefano Sollima, a ovaj dvojac bacio se i na snimanje serije po romanu "ZeroZeroZero". No, ovaj puta Saviano/Sollima djelomično su preselili iz prostora Italije jer uz uobičajene talijanske kriminalce, ovdje sada paralelno pratimo i priču o meksičkim kartelima, kao i o američkoj obitelji posrednika koja će se naći između dvije vatre.

...