share

GistroFM: Love is Like a Cigarette

Nije da postoji pravilo, ali svet najčešće ne pomeraju neskromni ljudi koji ne puše, ne piju, ne drogiraju se, nisu alavi, ne prave sranja, nisu samodestruktivni i ne znaju baš ništa o psihologiji.

...

share

"Better Oblivion Commnunity Center" je kolekcija deset dobrih pesama koji dolaze kao rezultat rade grupe veoma talentovanih muzičara

...

Beach Boys
share

Nakon više decenija, Beach Boys su 2012, godine konačno snimili ploču koje se ne moraju stideti. I to upravo u godini u kojoj su obeležili pola veka od osnivanja benda.

...

share

Gaspar Noa (Gasper Noe) je i dalje jedna od udarnih igla Novog francuskog ekstremnog filma (New French Extremism), što Climax, njegovo ostvarenje koje debitovalo u Kanu 2018. potvrđuje u dobroj meri.

...

share

Scenarista Saw serijala Li Vanel (Lee Whannell) napravio je b-movie klasik, koji potencijalno ima težinu da postane kultni SF uradak. Upgrade je potentni triler u maniru niskobudžetnih, ali vazda zabavnih akcionih revenge flikova iz osamdesetih.

...

TV

share

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes [2019]

Pogled unutar uma serijskog ubice Teda Bundeya, sa intervjuima urađenim na čekanju izvršenja smrtne kazne. Seriju je keirao i režirao veteran američke dokumentaristike Joe Berlinger, autor najpoznatiji po trilogiji "Paradise Lost", verovatno jednom od najboljih true crime dokumentaraca ikada snimljenih.

...