share

 Prošlogodišnji album "I'm not chic" japanskog all-girl benda Noodles je kolekcija odličnih indie rock pesama kojoj nećete moći da odolite kada ih čujtete, i svaki novo preslušavanje zvučaće vam sve bolje i bolje.

...

share

Novi album Black Lipsa izašao je danas i tačne su informacije da je bend zakoračio u country vode. Na koji način i koliko uspešno, pročitajte u našoj recenziji.

...

share

Postoje trenuci kada čoveka za čitav život odredi dodir sudbine, i kada on ni na koji način nije kontrolor iste, već oruđe ili sredstvo u funkciji više sile. Sudbina Roberta Bilota, advokata moćne advokatske firme, koji će krenuti u bitku upravo protiv jedne velike korporacije čije interese je zastupao, priča je koja inspiriše i odiše junaštvom i hrabrošću tako retkom za čoveka dvadesetprvog veka.

...

share

Osamljenu farmu pogodio je neobični meteorit, koji ima apokaliptičke posledice za porodicu koja tamo živi, a možda i svet. Novi uradak kultnog reditelja Richarda Stanleyja, poznatog po filmovima Hardware i Dust Devil.

...

TV

share

Servant [2019]

Filadelfijski par tuguje nakon neizrecive tragedije, koja u njihovom braku stvara razdor i otvara vrata misterioznim silama da uđu u njihov dom. Serija koju je kreirao britanski scenarist Tony Basgallop, a koju je producirao M. Night Shyamalan.

...