share

YU ROKENROLANJE ep. 23: Smak - Crna dama [1977]

Prog rok iz sedamdesetih i Crna dama kragujevčakog sastava Smak, album iz 1977. godine, u dvadesetrećoj epizodi serijala YU Rokenrolanja 

...

share

Teško da u poslednjih nekoliko godina, na svetskoj muzičkoj sceni, možete pronaći puno boljih ili jednako kvalitetnih indie pop albuma koji mogu da vam ulepšaju dan kao „Uncommon Weather“. 

...

share

Dragan Uzelac nas vodi na još jedno nostalgično putovanje, ovaj put je u pitanju šesti studijski album benda The Doors, poslednji sa pevačem Jimom Morrisonom, koji će tri meseca nakon izlaska LPja tragično preminuti.

...

share

Najbolja stvar koju možete da priuštite sebi nakon haotičnog dana bez kraja je Netflixov dokumentarac i dobitnik Oskara "My Octopus Teacher".

...

share

Things Heard & Seen, haunted house horror film autorskog tandema Robert Pulčini - Šari Springer Berman, poentira na planu koloritne egzotičnosti lokacija, ali pada na fundamentima narativa, koji efektivu saspensa menja za realizam trilera.

...

TV

share

Ethos [2020]

Ova serija sa Netflixa je odlična drama od 8 epizoda i prikazuje život u savremenom Istanbulu, gde se spajaju tradicionalno i moderno, Istok i Zapad.

...