share

Supergrupa Mantra of the Cosmos podelila debi singl

Mantra of the Cosmos, nova britanska supergrupa sa članovima bendova Happy Mondays, The Who, Oasis i Ride, objavila je video za  debitantski singl “Gorilla Guerilla”.

...

share

Južno korejski bend, Say Sue Me su svojim odličnim, trećim albumom  „The Last Thing Left“ dokazali da sa svim pravom zaslužuju mesto u samom vrhu svetske indie pop scene.

...

share

A Food for Worms“ je odličan primer kako nove uticaje i ideje savršeno uklopiti u autentični zvuk benda. Shame su na svom trećem albumu to majstorski uradili i dali na njihov do sada najbolji album.

...

share

Kada se podvuče crta, "Wild Tales" je izvanredan film, odlično režiran i još bolje napisan. Nasmejaće vas, zgroziti, šokirati, iznervirati, oraspoložiti...

...

share

"Joyland" donosi zbilja posve drukčiji pogled na moderni Pakistan.  Iako je film  imao iznimno uspješan festivalski život i prikazan je na brojnim festivalima diljem svijeta, u Pakistanu je izazvao ogromne kontroverze i bio zabranjen.

...

TV

share

Star Trek Picard [2023]

Treća sezona tv serije „Picard“ je upravo omogućila fanovima da se na dostojan način oproste od omiljenih likova i još pride otvorila mogućnost nekih novih priča o USS Enterpise-u i novoj posadi, što nam se i suptilno nagoveštava u poslednjim scenama ove tv serije.

...