share

Lunar Vacation objavili novi singl

Indie rok bend Lunar Vacation iz Džordžije nedavno su najavili drugi album, "Everything Matters, Everything’s Fire". Sada su podelili svoj novi singl „Sick“.

...

share

Teenage Fanclub albumom "Nothing Lasts Forever" ne donosi radikalne promene u zvuku benda, ali pružaju utisak kontinuiteta i postojanosti, potvrđujući njihovu sposobnost da decenijama stvaraju muziku kakvu njihovi fanovi od njih i žele. Možda bi najbolje bilo reći da “ništa ne traje zauvek” osim muzike Teenage Fanclub.

...

share

Brutus uspeva da stvori koherentan i emotivno nabijen album, koji će svakako ostaviti dubok utisak na ljubitelje teških distorziranih gitarskih rifova.

...

share

"Birdman od Alcatraz" je dosta fikcionalizirana biografska drama o dvostrukom ubojici i svodniku Robertu Stroudu koji je u zatvoru završio kao 19-godišnjak još 1909. godine, a iza rešetaka je umro 1963. godine.

...

share

Djeluje "Firebrand" istovremeno kao klasični britanski povijesni spektakl, ali i moderan film, ovaj put srećom bez onih pomodarskih colorblind gluposti u kojima povijesni likovi budu različitih rasa.

...

TV

share

The Acolyte: Propast galaktičkih razmera

"The Acolyte" ne samo da ne uspeva da ispuni ionako niska očekivanja, koja su bila u stilu selektora srpske fudbalske reprezentacije na evropskom prvenstvu "daj samo da se ne obrukamo" već ih srozava do tačke u kojoj se gledaoci pitaju da li je bilo ko uključen u produkciju zaista razumeo suštinu onoga što "Star Wars" čini posebnim.

...