share

The Avett Brothers najavili novi album

The Avett Brothers najavili su novi album, "The Third Gleam", i podelili su video za pesmu "We Americans", pesme sa njihovog poslednjeg albuma  "Closer Than Together" iz 2019.godine.

...

share

Dvadesetak godina kasnije, u situaciji dijametralno drugačijoj, koncert benda Eyesburn u bašti kluba FEST pokrenuo je iste emocije.

...

share

Dugo očekivani Homegrown Nila Janga je ugledao svetlost dana skoro četrdeset i pet godina od svog nastanka.

...

share

U Meksiko Sitiju, gradu od 9 miliona stanovnika, postoje privatne službe hitne medicinske pomoći, koje noću tumaruju gradom u potrazi za unesrećenima, i na takav način pokušavaju da ostvare profit...

...

share

Menadžer kampanja demokrata kojeg glumi Stiv Karel (Steve Carrell) nakon kraha Hilari Klinton na predsedničkim izborima pokušava da se vrati korenima političkog delovanja, tako što će, ponunkan you tube klipom koji je postao senzacija, u trku za gradonačelnika palanke u Viskonsinu, progurati inteligentnog i vremešnog ratnog veterana (Chris Cooper).

...

TV

share

Zločin se isplati: Irska

Da se zločin isplati možemo zaključiti po ogromnom broju tv serija, koje potpadaju pod žanr krimi misterija, koje nam poslednjih godina dolaze iz raznih svetskih kinematrografija i koje su po svom kvalitetu na prilično visokom ili bar zadovoljavajućem nivou. Za početak odlazimo u Irsku i danas predstavljamo dve tv serije čija radnja je smeštena na „smaragdnom ostrvu“.

...