share

Pogledajte: Father John Misty - God’s Favorite Customer (Feat. Weyes Blood)

Father John Misty (Josh Tillman) objavio je odličan, četvrti album pod ovim albumom God's Favorite Customer početkom meseca za izdavačku kuću Sub Pop a sada je podelio video spot za naslovnu numeru.

...

share

Debi album Nore Džons prodao se u 26 miliona primeraka. Paradoksalno, njeno svako sledeće izdanje pratio je manji tiraž i veća doza originalnosti. Noru nikada nije bilo manje briga za to… 

...

share

Prequelle je savršena simbolika proizvoda društva i vrednosti 21. veka, neka vrsta muzičkog instagrama, nešto što je očigledno ozbiljno i skupo, a ustvari je šuplje i jednokratno, i ne služi ničemu, bez obzira na povremeno latentno parodiranje, ali opet, dovoljno lepo upakovano da ne smeta i može da se posluša u kolima na radiju.

...

share

Vudi Harelsonov (Woody Harrelson) rediteljski debi Lost in London uz impresivnu lajvstriming premijeru u preko 500 bioskopa širom Amerike, zanimljiva je introspekcija i kritička analiza odnosa modernog Holivuda i šire društvene javnosti.

 

...

share

U srednjevekovnom estonijskom selu grupa seljaka koristi magiju i narodne lekove kako bi preživeli zimu, istovremeno jedna mlada žena pokušava da natera jednog mladića da je zavoli.

...

TV

share

Inside No. 9

Autorski tandem Riz Širsmit (Reece Shearsmith), Stiv Pemberton (Steve Pemberton) donosi nam serijal satkan od mračnih i satiričnih polučasovnih epizoda, u BBC produkciji, nazvan Inside No. 9.

 

...