share

Upoznajte Geralta od Rivie

Ostalo je još veoma malo dana do trenutka kada će Netflixova adaptacija romana Adrzeja Sapkowskog o vešcu Geraltu od Rivije, biti dosupna na ovom stream servisu. Taman da nam ulepša praznike i popuni slobodno vreme.

...

share

Kada bend često objavljuje albume može ponekad dovesti do prezasićenosti, ali to nije slučaj sa Big Thief. Čini se da imaju neiscrpan izvor inspiracije i kreativne energije. Njihova četvrta ploča  “Two Hands” je fantastičan album, najbolji u njihovoj dosadašnjoj karijeri.

...

share

Treći album benda Big Thief, „U.F.O.F“ je intiman, dirljiv i katartičan, zahteva posebnu pažnju i emotivno stanje slušaoca, što je veoma često i slučaj sa dobrom muzikom.

...

share

Konceptualno apsurdna i surealna, animirana priča I Lost My Body, francuskog autora Džeremija Klapina, jedno je od najkvalitetnijih ostvarenja 2019. godine.

...

share

Majka poklanja svom trinaestogodišnjem sinu lutku za njegov rođendan, nesvesna njene zle prirode.

...

TV

share

Crisis in Six Scenes [2016]

Serijal Crisis in Six Scenes praktično je jedan od retkih Vudi Alenovih izleta na TV ekrane, ili u ovom slučaju internet platforme, i u dobroj meri je pokazatelj Alenove neutažive tendencije da romantizuje prošlost, ali ovog puta sa polovičnim uspehom.

...