share

Duet Matta Berningera i Phoebe Bridgers za film "Between Two Ferns"

Matt Berninger (The National) i Phoebe Bridgers snimili su duet "Walking On A String" kao deo soundtracka za film "Between Two Ferns: The Movie".

...

share

Proverite zašto je treći album grupe iz Filadelfije “The War on Drugs” jedan od najlepših albuma ove decenije

...

share

Particle/Matter-Wave/Energy istražuje granice naučne univerzalnosti sonifikacije, prema nečemu što postaje jedinstveno iskustvo - zvuku. Ova četrdesetominutna kompozicija, koja nas dovodi u epicentar sudara dve galaksije, predstavlja neverovatno, obuzimajuće iskustvo.

...

share

Vraćajući se u prošlost i podsećanje na odrastanje u post-frankovskoj Španiji, autor Pedro Almodovar, uz pomoć svog prijatelja Antonija Banderasa, isporučuje sa Pain and Glory svoj najintimniji film karijere, a definitivno najbolji još od filmova All About My Mother i Talk to Her.

...

share

Bilo da je reč o spin-offu ili sequelu, El Camino: A Breaking Bad Movie je uistinu filmska izvedenica popularnog i nagrađivanog serijala, i nezavisno jednostavno ne funkcioniše, odnosno ključ za razumevanje filma leži u gledanju serije.

...

TV

share

Deadwind (Karpi) [2019]

Deadwind“ je tv serija koja se gleda u jednom dahu, i kako su tmurni jesenji dani pred nama, može biti najugodinje rešenje za zabavu tokom kišnog vikenda.

...