share

GistroFM: Blues Run the Game

Bez obzira na to da li pada sneg ili sija sunce, da li imate 22 ili 62, da li ste sinoć sa društvom bili u klubu, u krevetu ili nigde, da li je rukama predsednika zemlje u kojoj ste mesto u lisicama ili onoj košulji čiji rukavi dosežu do leđa, da li su putevi po kojima idete puni rupa ili skroz novi, činjenica je da ćete s vremena na vreme nailaziti na prepreke koje se mogu opisati kao bluz.

...

share

"We Already Lost the World", drugi album francuskog hard-core benda Birds in Row,  je žestok , bučan, sirov, prepun besa i iskren, bolan krik čoveka u modernom okruženju i kao takav čini prekopotrebno katarzično iskustvo.

...

share

Čime se bavi di-džej i zašto je ime Džona Pila postalo deo svakodnevnog rečnika popularne kulture?

...

share

Luo Hongvu vraća se u Kaili, svoj rodni grad iz kojeg je pobegao pre nekoliko godina. On započinje potragu za ženom koju voli i koju nikad nije mogao da zaboravi. Ona je rekla da je njeno ime Van Kuiven…

...

share

A Simple Favor, iskusnog američkog reditelja Pola Faiga (Paul Feig), predstavlja pokušaj ubrizgavanja noir elemenata u crnu komediju sa više nego haotičnim posledicama.

...

TV

share

The Little Drummer Girl [2018]

Za svoj drugi "izlet" na zapad nakon zanimljivog "Stokera", no ni blizu uspješnog kao što su mu bili domaći filmovi, Chan-wook Park je odabrao televiziju i adaptaciju romana "The Little Drummer Girl", poznatog britanskog pisca špijunskih romana Johna le Carréa, napisanog još 1983. godine.

...