share

Red Hot Chili Peppers podelili pesmu "Eddie"

Red Hot Chili Peppers su objavili novu pesmu "Eddie". To je najnovije izdanje s očekivanog albuma, "Return of the Dream Canteen".

...

share

“Uzdrman sam neprekidnom lepotom ove muzike” - napisao je kritičar Pol Morli na stranicama magazina New Musical Express 18. septembra 1982, dva dana nakon objave albuma “New Gold Dream”.

...

share

Cruel Country“ je odličan album od prvog do poslednjeg trenutka, sarvšeno zvučno  izvajano delo, ali tako nešto već postaje standard za skupinu izvanrednih muzičara koji čine ovaj bend.

...

share

"Emily the Criminal" jedan je od najboljih američkih žanrovskih filmova u zadnje vrijeme, prvoklasni triler prepun uzbuđenja i iznenađenja, dodatno začinjen cinizmom, koji tako sjajno hvata duh vremena i društva. 

...

share

Dobra režija, izvrsni glumci, fenomenalna fotografija, živa i opipljiva atmosfera dižu film "The Florida Project" na jedan zavidan nivo. Preporuka se podrazumeva.

...

TV

share

Alma / The Girl in the Mirror [2022]

Ima ova serija pregršt iznenađenja, preokreta od kojih većina i nije nešto posebno suvisla i iako stoji da se mozaik s vremenom polako slaže i neke stvari sjedaju na svoje mjesto, ipak se "The Girl in the Mirror" pokazao kao prilično razočaranje.

...