Pogledajte: Moaning - Make It Stop

Los Anđeleski shogaze/post-punk trio Moaning najavili su januara meseca novi album Uneasy Laughter, i tom prilikom podelili video za prvi singl "Ego" a prošlog meseca i video za pesmu "Fall In Love". Uneasy Laughter izlazi 20.maja za izdavačku kuću Sub Pop

Sada su podelili lirski video za pesmu "Make It Stop".

Pevač i gitarista benda Sean Solomon je izjavio o pesmi "Make It Stop" sledeće "Ovo je pesma o preispitivanju negativnih misli ali i o potrazi za rešenjem. Kada ste zaglavljeni u svojoj glavi. Bilo je trenutaka kada sam mislio da me svi mrze i da mi žele zlo. Sada shvatam da niko i ne misli o meni. Depresija može biti ektremno narcisoidna. Želim da ljude koji sebe pronalaze u ovoj pesmi, ohrabrim i savetujem da potraže pomoć."

Solomon je o video spotu izjavio "Ceo ben je radio na ovom kolažu. Bilo je veoma zabavno uklapajući razne elemente. Dodali smo i neka iznenađenja. Dimenzije su 1920x40000 piksela, Ogromno je."

Uneasy Laughter je naslednik veoma dobrog debi albuma Moaning iz 2018.godine. Monaning čine Sean Solomon ( vokal/gitara), Pascal Stevenson (bas/klavijature), i bubnjar Andrew MacKelvie. Bend je za ovaj album sarađivao sa producentom Alex Newportom (At The Drive-InBloc PartyMelvins).

Solomon je proslavio godinu dana treznosti tokom sesija snimanja ovog albuma "Ljudi retko priznaju da su ranjivi ili da nisu upravu. Ali ja sam želeo da otvoreno govorim o svojim osećanjima i greškama koje sam napravio."