Pogledajte: Mannequin Pussy - I Got Heaven

Indie pank bend Mannequin Pussy iz Filadelfije podelili su video za novu pesmu "I Got Heaven". Novi singl je sada izašao preko Epitaph. Mason Mercer i Anthony Miralles su režirali video.

Mannequin Pussy čine Colins "Bear" Regisford, Kaleen Reading, Maxine Steen i Marisa Dabice. John Congleton je producirao novu pesmu a bend je obećao još nove muzike uskoro.

Marisa Dabice je izjavila: „'I Got Heaven' je pesma koja ima za cilj da spoji sveto i svetovno i da posluži kao podsetnik da smo svi savršeni upravo onakvi kakvi smo stvoreni, i da niko ne sme odlučivati kako treba ili ne treba živeti život. Nebo je ovde na planeti koja nam je dala sve što nam je potrebno da preživimo. Nebo je u biljkama i u vodi i u životinjama s kojima dijelimo ovaj svet. Nebo je u meni iu tebi. Oružavanje kršćanstva za politička sredstva, za individualni profit i moć, kao oruđe da nas namjerno podeli, jedna je od najvećih pretnji našem modernom svetu i pretnja našoj sposobnosti da pronađemo solidarnost kroz ljubav. Dozvoliti da se mržnja, nasilje i buka dižu znači odbaciti našu svetu svrhu kao pojedinaca, a to je jednostavno da volimo.”

Bend je takođe najavio da ponovo izdaje svoj album "Romantic" iz 2016. koji je odavno izašao iz štampe na svom novom izdanju Romantic Records.

Aktuelni album Mannequin Pussy, "Patience", izašao je 2019. na Epitaph-u. 2021. objavili su EP, "Perfect".

Preporuka

share

share