Pogledajte: The Beths - Jump Rope Gazers

Novozelandski kvartet The Beths objavili su  10.jula novi album Jump Rope Gazers, za izdavačku kuću Carpark. Do sada su podelili video spotove za pesme "Dying to Velieve" , “I’m Not Getting Excited” i "Out of Sight".  Sada su podelili video za naslovnu numeru "Jump Rope Gazers" koji su režirali Sports Team (Annabel Kean and Callum Devlin) . Video je snimljen koji je snimljen na lokaciji Mangawhai heads na Novom Zelandu.

Pevačica Elizabeth Stokesizjavila je o pesmi: „Uvek sam se trudila da svesno budem krajnje iskrena. Mislim da nema ništa strašnije od upotrebe reči 'volim te' u pesmi. U ljubavnoj pesmi. Nisam uspela na našem prvom albumu, ali pretpostavljam da sam bila spreman za ovaj. Bas bubanj koji je Tristan koristio za ovaj bio je ogromni stari modificirani marširajući bas bubanj. To je najsporiji tempo koji smo svirali, a to nam daje prostor da radimo stvari koje inače ne bismo mogli. "

Stokes je još dodala o video spotu: „Svi različiti pejzaži bili su 15 minuta hoda jedan od drugog. Nikad pre nisam videla tako velike peščane dine, bile su kao predivan san. Hodati po jednoj bilo je poput noćne more, tako su strme. "

Kean je izjavila: „Jump Rope Gazers“ je veoma emotivna pesma, a već od prvog slušanja bilo je jasno da Sports Team mora da teži da budu bolji i veći nego ikad kako bi dostigli kalibar ove pesme. Dakle, snimili smo petominutnu naučno-fantastičnu avanturu vanzemaljca. "

Jump Rope Gazers je drugi album benda naslednik veoma dobrog Future Me Hates Me iz 2018.godine. The Beths čine Elizabeth Stokes (vokal/gitara), Jonathan Pearce (gitara), Benjamin Sinclair (bas), i Tristan Deck (bubanj). Album je snimljen u studiju Pearce u Oklendu, na Novom Zelandu.

Preporuka

share

share