Bogatim muzičkim programom PDF otvara festivalsku sezonu u Srbiji

Goblini, Brkovi, Iskaz, Divlje svinje, Velar, Pogonbdg i O!kača  na prvom PDF festu

Palanački Dunav Fest objavio je kompletan muzički program koji očekuje posetioce Bačke Palanke 16. juna i time je dao ozbiljnu i odličnu uvertiru u bogato festivalsko muzičko leto u Srbiji.

Prvi Palanački Dunav Fest – PDF biće održan na platou ispred Sportsko-rekreativnog centra "Tikvara"  16. juna 2017, a ulaznice su u prodaji po ceni od 1000 dinara na svim GIGSTIX prodajnim mestima, u Irish Pabu Old Cellar. Na dan festivala ulaznice će se prodavati po ceni od 1200 dinara.

Pored već najavljenih hedlajnera, posetioce očekuje prava muzička poslastica i raznovrsnost zvuka od roka preko panka do hip hopa.

Potvrđeni su nastupi bendova: Iskaz, Divlje svinje, Pogonbgd, Velar i Oikača. Svih sedam bendova potrudiće se da se prvi PDF dugo pamti i željno iščekuje naredni, a kombinacija iskusnih muzičara uz mlade dobitna je kombinacija!

Podsećamo, bendovi koji obećavaju noć za pamćenje, zagrebački Brkovi i šabački Goblini, hedlajneri su prvog PDF-a, što uz novonajavljene bendove znači da vas u Bačkoj Palanci čeka luda i vrela noć koju nikako ne smete propustiti!

Organizator Palanačkog Dunav Festa je Udruženje građana "Rok kultura" iz Bačke Palanke uz podršku Skupštine opštine Bačka Palanka.

Preporuka