Tame Impala podelili novu pesmu “It Might Be Time”

Prošle nedelje su Tame Impala (aka Kevin Parker i bend) najavili novi album, The Slow Rush. Parker je podelio novu pesmu sa njega, "It Might Be Time", i naveo više detalja o albumu, poput datuma izlaska i izgleda omota. The Slow Rush izlazi 14. februara 2020. godine (Valentines Day) za izdavačku kuću  Interscope. Parker je sam snimio, producirao i miksao The Slow Rush, na kome se nalazi 12 pesama. 

Saopštenje za štampu opisuje novi singl na sledeći način: ""It Might Be Time" je tvoja paranoična senka koja pukne na Ahilovoj peti. Zastrašujuća je ideja da je tvoj modžo izašao u šetnju i da se možda neće vratiti. To je ponovno preispitivanje sebe, u kome se pitaš 'Da li još uvek mogu? Jesam li ikad mogao?' Vaš paranoični unutrašnji posmatrač vas ismeva, u vašem vlastitom poricanju, i govori vam da se probudite i prihvatite da su dani slave prošli. Dinamičan, bombastičan rafal oštrog prog-popa, „It Might Be Time“ pulsira na upornom gruvu klavijature, prenaglašen udarcima bubnjeva koji se sudaraju po ivicama, spoljašnjem izrazu nemirnog internog funka. Kao dobra psyh bomba koja prijeti da ce implodirati, "It Might Be Time" je moćna Tame Impala 2020."

Saopštenje za štampu ovako opisuje album: "The Slow Rush je Parkerovo duboko zaranjanje u okeane vremena, koje priziva osećaj životnog veka u munji, glavnih prekretnica koje prolecu pored vas dok gledate u svoj telefon, to je hvalospev stvaranju i razaranju i neprekinutom krugu života. "

 

Preporuka