Svet bez Beatlesa u novom filmu Danny Boyla

Od proboja filmom o grupi škotskih narkomana, "Trainspotting", pa preko zombie klasika "28 Days Later" do svemirskog trilera "Sunshine" pa do Oscara za najbolji film "Slumdog Millionaire", karijere Danny Boyla kretala se po veoma interesntnim putevima. Njegov sledeći film, "Yesterday", vodi nas u svet u kome nije bilo muzike benda The Beatles, i sada možete pogledati prvi trejler.

U glavnoj ulozi je Himesh Patel kao Jack Malik, neuspešni muzičar koji se budi u bolnici nakon saobraćajne nesreće i otkriva da jeceo svet zaboravio na Beatles, uključujući i njegovu devojku Ellie (Lily James), kao da nikada nisu ni postojali. Jack se veoma dobro sećanjihove muzike i postaje popularan izvodeći njihove pesme kao svoje. Scenario za film "Yesterday" napisao je Richard Curtis, koji stoji iza nekih do najboljih komedija u poslednjih nekoliko decenija , "Four Wedding and a Funeral", "Nothing Hill", "Love Actrually", "About Time", "Bridget Jones's Diary".

Premijera filma "Yesterday" zakazana je za 28.jun, a pored Patela i James u filmu glume još Kate McKinnon i Anna de Armas (Blade Runner 2019), dok bi u filmu trebalo da se pojave i Ed Sheeran i James Corden. Boyle je trebalo da režira novi film o Jamesu Bondu, ali je prošlog avgusta napustio projekat zbog kreativnih nesuglasica. Zamenio ga je Cary Joji Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation).

Preporuka

share
share