SPRINTS podelili singl "Shadow Of A Doubt"

Dablinski bend SPRINTS podelili su najnoviji singl "Shadow Of A Doubt", sa svog dugo iščekivanog debi albuma "Letter To Self", koji će biti objavljen 5. januara za City Slang Records.

Bend je stekao reputaciju benda "koji se mora vidjeti uživo" na turneji i nastupiće na legendarnom londonskom festivalu Heaven sledećeg proleća kao deo velike turneje po Velikoj Britaniji/EU.

Na novom singlu, Karla Chubb, vokal benda, kaže: „Shadow Of A Doubt je naš najranjiviji trenutak do sada. Vrlo otvoreno se bavi iskustvom traume, depresije i posledica. Napisano je prilično sebično - da skinem težinu nekih od tih osećaja sa sebe tako što ću ih postaviti na stranicu u pokušaju da se osećam kao da se lečim, ili da ih se rešim. Potpuno katarzičan proces. Spora i intenzivirajuća gradnja, bubnjevi koji lupaju, uskovitlane gitare i haotični vrhunac simboliziraju taj čisti zastrašujući pad u tamu i gotovo tihi poziv u pomoć. To je osećaj usamljenosti, napuštenosti i izgnanstva. Vrišti u prazninu i misli da te svi mogu čuti, ali ne mogu. Vokal je snimljen u tri takta sa nazubljenim udisajima i nekim pogrešnim tekstom koji je namjerno ostavljen. Ovde smo osetili da su emocije važnije od savršenstva.”

Preporuka