The Raconteurs podelili novi video

The Raconteurs su u junu izdali novi album Help Us Stranger, za izdavačku kuću Third Man Records. Sada su podelili video za pesmu "Somedays (I Don't Feel Like Trying)". Ben Chappell je režirao video, koji je snimljen u arhitektonskom kompleksu i turističkoj atrakciji The House on the Rock u Wisconsinu.
Help Us Stranger je njihov prvi novi album nakon 11 godina, kada su izdali svoj drugi LP Consolers of the Lonely. Do sada su sa njega podelili pesme "Bored and Razed" (koju možete poslušati ovde - link) i "Help us Stranger" (koju možete poslušati ovde - link).

The Raconteurs su Jack WhiteBrendan BensonJack Lawrence i Patrick Keeler. Oformili su se 2005.godine i sledeće godine su objavili i debi album "Broken Boy Soldier". Lawrence i Keeler su članovi benda The Greenhornes, dok Lawrence svira sa Jack Whiteom u bendu The Dead Weather. Benson je poznat kao solo umetnik, ustalom kao i White koji je prošle godine objavio album "Boarding House Reach". U Australiji bend nastupa pod imenom The Saboteurs, jer tamo dole već postoji bend pod imenom The Raconteurs.

Preporuka

share