Poslušajte: Balkan Under The Radar Vol.6 – Black Box

Posle višemesečne pripreme regionalna godišnja kompilacija "Balkan Under The Radar" pod okriljem Black Planet Records-a doživela je svoje šesto izdanje. Budući da je već učvrstila zvuk etikete i rezidente, ekipa sa Crne planete Vam ove godine predstavlja kompilaciju broj 6 nazvanu "Black Box".

Kompilacije "Balkan Under The Radar " imaju za cilj otkrivanje zanimljivih imena uglavnom iz Srbije, ali i iz ostalih zemalja sa prostora Balkana, uz naravno rezidente i prijatelje Black Planet Recordsa. 

Ovog puta kompilacija se sastoji iz dve celine sa 29 numera izvođača iz celog regiona. Prvi disk je posvećen sviračkim i elektronskim alternativnim projektima sa vokalima. Drugi disk je posvećen eksperimentalnoj instrumentalnoj muzici i elektronici a sadrži noise, eksperimentalne i spoken word uratke. Što se tiče zastupljenosti pravaca - i ovoga put je dijapazon širok – alternativa, elektronika stoner, industrial, ambient, dnb, noise, jazz-funk, hip-hop, fusion, experimental itd. Ovogodišnja novina je mali literarni dodatak skriven među pesmama. Artwork je uradio Jovan Shpira Obradović. Kompilacija je dostupna za besplatno slušanje i preuzimanje. Black Planet Records vam poručuje:  Uživajte i podelite sa drugima. :)
 

LINKOVI:

FREE DOWNLOAD LINK [mp3 320]:

http://www.mediafire.com/file/agha7ns83lifzio/BUTR+vol.6+-+BLACK+BOX.rar

ukoliko ste propustili prethodna izdanja:

BALKAN UNDER THE RADAR 1+2+3+4+5+6 COMPLETE FREE DOWNLOAD LINK [MP3 320]

http://www.mediafire.com/file/ok2cn8hzrbh2cig/BALKAN+UNDER+THE+RADAR+vol.+1-6+%28COMPLETE%29.rar

ukoliko želite lossless kvalitet skidajte sa BC:

https://blackplanetrecords.bandcamp.com/album/bp035-balkan-under-the-radar-vol-6-black-box

Preporuka

share
share