Porridge Radio podelili dve nove pesme

Porridge Radio podelili su nove dve pesme sa irskim muzičarom Charlieom Loaneom (zvanim Piglet),  “Let’s Not Fight !” i “Strong Enough.” Pesme su prvobitno bile deo deluxe vinil izdanju najnovijeg albuma benda, "Every Bad", koje je objavljeno u decembru.

Pevačica i gitarista benda Dana Margolin govori o saradnji s Pigletom u saopštenju za medije: „Piglet je jedan od mojih omiljenih umetnika. Sećam se kad sam prvi put videla Charlieja kako predvodi svoj drugi bend, Great Dad, i kako sam bila potpuno oduševljena i zanesena njegovim pesmama i načinom na koji ih izvodi. Osećam se vrlo srećno što mu se sviđa moja muzika. Ova saradnja se činila kao da dolazi neko vreme, a srećom karantin nam je pružilo priliku da napravimo ove pesme prošlog leta. Zajedničko pisanje je bilo sjajno, i zaista sam uživala u celom procesu. Charlie zaista dobije emocionalni intenzitet i drago mi ješto zajedno veoma dobri na ovim pesmama".

"Every Bad" je prvobitno objavljen u martu prošle godine za Secretly Canadian. Bend je sa aktulenog albuma podelio pesme "Sweet",  "Lilac" i "Circling", kao i poptuno novu pesmu "7 Seconds", a zatim u decembru prošle godine, bend je podelio originalnu božićnu pesmu, "The Last Time I Saw You (O Christmas)".

Preporuka

share

share