Porridge Radio podelili novi pesmu "7 Seconds"

Porridge Radio, bend iz Brightona u Engleskoj na čijem je čelu Dana Margolin, u martu su objavili odličan novi album Every Bad za izdavačku kuću Secretly Canadian.

Sada su podelili potpuno novu pesmu, "7 Seconds". Margolin je izjavila za štampu “: „„ 7 seconds “je počelo zvučati zaista drugačije od onoga kako zvuči sada. Pre nekoliko godina napisala sam zaista polaganu, dugu i razvučenu pesmu o kraju nečega što nikada nije bilo u redu. Sedila sam sa Samom početkom prošle godine, svirala sam mu pesmu pitala ga može li mi pomoći da to učinim manje bednom. Gotovo odmah napisao je glavni riff za klavijature i nakon toga se vrlo brzo spojio; prestrukturirali smo ga i reorganizirali i dodali završni deo, na koni mislim kao neku vrstu razgovora između dve različite verzije sebe. "

Sa albuma Every Bad bend je podelio video psotove za pesme  "Sweet",  "Lilac" i "Circling". 

Margolin je započela Porridge Radio kao solo projekat, pre nego što je okupila ostale članove Maddie Ryall (bas), Georgie Stott (klavijature) i Sama Yardlija (bubanj). U izjavi za medije stoji da je Every Bad, debi album benda, mada u 2016.godine Margolin je pod imenom Porridge Radio samo izdala albuma  Rice, Pasta and Other Fillers koji je navodno snimljen u baštenskoj šupi.

Preporuka

share