Pogledajte: Travis - All Fall Down

Škotski bend Travis napravili su uspeh na muzičkoj sceni krajem 1990-ih sa par dobro prihvaćenih albuma - Good Feeling (1997). i album The Man Who (1999). godine. Bend je izdao još šest albuma u ovom veku, ali ni jedan nije bio blizu uspeha pomenuta dva. Sredinom juna najavili su novi album, 10 songs koji izlazi 9.oktobra za izdavačku kuću BMG. Takođe su podelili pesme "The Only Thing", "A Ghost"i "Valentine".

 

 

Sada su podelili lirski video za pesmu "All Fall Down", koji je režirao frontmen Fran Healy. Healy je izjavio za štampu: "U duhu Tonyja Harta, voljenog britanskog dječjeg TV voditelja s kojim sam odrastao, snimio sam ovaj stop-motion lirski video spot iz ptičje perspektive za još jednu od naših 10 pesama" All Fall Down'. Prvobitno sam mislio da bi bilo cool napraviti knjigu za koju bih mogao snimiti nekoga ko okreće stranice, ali onda sam shvatio da bi bilo zanimljivije snimanje knjige koja nastaje. "

10 songs je prvi album benda u poslednje četiri godine,još od albuma Everything At Once iz 2016. godine, ujedno je i deveti studijski album benda. Healy je koproducirao album sa Robinom Bayntonom (ColdplayFlorence & The Machine), a snimljen je u RAK Studios krajem 2019. i početkom 2020. Na albumu gostuju Jason Lytle (Grandaddy), na sintisajzeru, Greg Leisz (BeckBruce Springsteen) na lap steel gitari i gostujući vokal Susanne Hoffs iz Banglesa na "The Only Thing."

Bend čine Fran Healy (gitara / vokal), Andy Dunlop (gitara), Dougie Payne (bas) i Neil Primrose (bubnjevi).

Preporuka

share

share