Pogledajte: King Krule - Cellular

King Krule (Archie Marshall) najavio je prošlog meseca novi album Man Alive! i tom prilikom podelio podelio je video za pesmu  "(Don't Let the Dragon) Draag On" koji je sam režirao. Man Alive!  izlazi 21.februara za izdavačke kuće True Panther/Matador​. Na albumu će se naći i četiri pesme koje smo mogli čuti u prošlogodišnjem kratkom filmu "Hey World!" Ovog meseca podelio je i video za pesmu "Alone, Omen 3".

Sada je podelio animirani video za pesmu "Cellular," koji je režirao Jamie Wolfe.

Prethodni album The OOZ King Krule je objavio 2017.godine.  Man Alive!  je producirao Dilip Harris, Marshall je odsvirao gotovo sve instrumente, osim saksofona koji je svirao Ignacio Salvadores. Marshall je započeo rad na albumu, u Londonu, a tokom rada saznao je da će postati otac i preselio se južnog u severni deo Londona, kako bi bili bliže porodici njegove supruge.

"Sve je trerbalo biti gotovo pre rođenja moje ćerke" izjavio je Marshall. Tek nakon rođenja čerke Marine u martu 2019.godine, Marshall je odvojio par nedelja kako bi završio album " Još uvek sam dodavao pesme kada je ona napunila šest meseci."

Marshall je takođe izjavio da je odlazak iz južnog Londona u predgrađe bio dobar za njega "Ovde je sve veoma lagano, nema ništa da se radi, posebno zimi. Svi koje poznajem imaju poslove, dok ja po ceo dan sedim i ne radim ništa, a onda, kada završe sa poslom odem sa njima u pab. To je postala navika. AQ onda u sred rada na albumu došla je velika promena, koji nisam u potpunosti shvatio, da budem iskren drago mi je što sam se odvojio od svog prethodnog života jer sam imao važnija posla, da čuvam dete."

Preporuka

share