Pogledajte: The Beths - Mars, the God of War

Novozelandski kvartet The Beths objavili su novi album, Jump Rope Gazers, u julu meseca na etiketi Carpark. Sada su podelili zabavan video za pesmu "Mars, the God of War" u kojem svi kreću u špijunsku misiju / pljačku. 

Sports Team (Annabel Kean i Callum Devlin) režirali su video.

Frontmen Elizabeth Stokes rekla je za ovaj video u izjavi za štampu: „Video ima zaista blesavu energiju koju su svi zaista prihvatili. Budući da je NZ bez COVID-a, postoji prava opipljiva radost i euforija u mogućnosti da se okupimo i napravimo nešto. Osećamo se vrlo sretno i Sports Team napravio je još jedan pun pogodak. "

Reditelji Devlin i Kean dodaju: „Osim što su genijalni muzičari, The Beths su u našem umu definisani kao predan, inteligentan i izuzetno efikasan tim, a zajednički unutrašnji rad indie rock benda pretvorili su u umjetnost za sebe. Želeli smo istražiti tu stranu benda u ultimativnom team-up žanru; visokokvalitetni preokrenuti film o pljački. Očito. Takođe, čini nam se da je ideja da Beths ulaze u život zločina iskreno urnebesna. Volimo raditi s The Beths. Nijedan bend nije posvećen iscrpljivanju svih mogućih gegova iz situacije. U početku smo zacrtali celi film, ali odlučili smo ga napustiti u korist stvaranja što je moguće gušćeg videa, ako to ima smisla. "

Do sada su podelili video spotove za pesme "Jump Rope Gazers" , "Dying to Believe" , “I’m Not Getting Excited” i "Out of Sight"