Pogledajte: The Beths - I’m Not Getting Excited

Novozelandski kvartet The Beths najavili su prošlog meseca novi album Jump Rope Gazers, i tom prilikom podelili video za prvi singl "Dying to Velieve". Jump Rope Gazers izlazi 10.jula za izdavačku kuću Carpark

Sada su podelili video za još jednu pesmu “I’m Not Getting Excited,” u režiji Sports Teama. Video je sniman od strane svakog člana benda stop motion tehnikom, tokom karantina.

„Ljudi uvijek pitaju„ jesi li uzbuđen !? “i to je fer pitanje, jer nam se ponekad dogode uzbudljive stvari“, kaže frontmenica Elizabeth Stokes u sopštenju za javnost. „Nastupi, inostranim turneje, muzička izdanja. Stvari o kojima smo godinama sanjali. Dakle, ispravan odgovor je uvek „da.“ Ali istina je da duboko u sebi postoji sićušna Liz koja kaže „ne uzbuđuj se.“ Ona je sigurna da se ništa dobro, što bi se moglo dogoditi najverovatnije neće dogoditi, zbog uvrnutih nesreća. Ili zato što neko konačno shvati da nismo dostojni, viče "Fake!" i oduzima nam sve. Prošle godine sam napisala 'I'm Not Getting Excited', mnogo prije nego što se sve zaista krenulo. Čini se da pesma ima novi kontekst, ali još ne znamo o čemu se radi. I sada svi delimo mutnu, neizvesnu budućnost. "

Što se tiče videa, Stokes kaže da su režiseri „pretvorili naše rublje u filmski studio i proveli naše slobodno vrijeme savladavajući umjetnost stop-motion animacije. Animirali smo stare peškire, sav karton u kući i same The Beths ...kadar po kadar. U pesmi je puno zastrašujućih slika. Tu je i ludilo, u kontradikciji između onoga o čemu se pesma radi i njegove frenetične energije. Za nas je obeležila karantin - zatvoreni smo u zatvorenom prostoru, ali žestoko zauzeti. "

Jump Rope Gazers je drugi album benda naslednik veoma dobrog Future Me Hates Me iz 2018.godine. The Beths čine Elizabeth Stokes (vokal/gitara), Jonathan Pearce (gitara), Benjamin Sinclair (bas), i Tristan Deck (bubanj). Album je snimljen u studiju Pearce u Oklendu, na Novom Zelandu.

Preporuka