Počelo snimanje Wolverine 3

Još u februaru su se pojavile vesti kako bi 20th Century Fox trebalo uskoro da krene sa produkcijom željno iščekivanog trećeg nastavka sage o Wolverinu, i da bi snimanje trebalo da krene 25. aprila na lokacijama u Nju Orleansu i Novom Meksiku. Ali taj datum je došao i prošao, a od snimanja ništa. Doduše, ekipi glumaca pridružili su se Boyd Holbrook, kao glavni negativac, kao i Stephen Merchant, Richard E. Grant i Eriq La Salle. Danas je stigla potvrda od strane producenta Simona Kinberga da je snimanje filma krenulo i da će biti R-rated.

Od velikog uspeha Deadpoola, koji je zaradio preko 762 miliona dolara, pojavile su se glasine da bi još neki od suprerheroja mogli da dobiju svoje R-rated, nastavke. Wolverine 3 je jedan od tih filmova, a takođe postoji glasina da će ovaj film biti adaptacija stripa Old Man Logan, u kojoj Logan (Hugh Jackman) izgubi svoje moći i počne da stari. Simon Kinberg nije otkrio previče o ovom nastavku, osim da će radnja biti smeštena u budućnost, ali ne i koliko daleko u budućnosti. Postoji mogućnost da će Patric Stewart zameniti Marvelovog karaktera Hawkeya u ovoj adaptaciji Old Man Loga stripa.

Wolverin 3 režiraće Jams Mangold, koji je već rezirao Wolverina iz 2013. godine, a scenario je pisao David James Kelly. Film bi u bioskopima trebalo da se pojavi 3. marta 2017. godine.

Kako još uvek nema trejlera za Wolverine 3, pogledajte kako se Deadpool šali sa Wolverinom i Australijom.

Preporuka

share

share