Kim Gordon podelila novu pesmu "Air BnB"

Kim Gordon (bivša članica Sonic Youtha) objavice svoj debitantski solo album No Home Record 11. oktobra, za izdavačku kuću Matador Records. Sada je podelila još jednu pesmu sa albuma, "Air BnB." Video je izveden kao zabavni prikaz belih reči na crnom ekranu, demostrirajući da nije bilo moguće snimiti skup video u zamišljenom Air BnBu kako je planirano.

Kada je najavljen No Home Record, Gordon je podelila video za svoj novi singl "Sketch Artist" - linkJustin Raisen je producirao ovaj album, koji je snimljen u Sphere Ranch studiju u Los Angelesu. Na albumu su gostovali Shawn Everett (Jim James, The War on Drugs) i kompozitor/režiser Jake Meginsky. Naziv albuma inspirisan je ostvarenjem "No Home Movie" francusko-belgijske režiserke Chantal Akerman. Na albumu se takođe nalazi i pesma "Murdered Out," koju je KG podelila 2016. godine.

Gordon je izjavila o ovom albumu "Zašto solo ploča? I zašto sada? Ne znam, ali se ne bi dogodila da nije upornosti Justina Raisena. Poslednjih nekoliko godina Los Angeles ponekad osećam kao dom ali, obzirom da se radi o kratkom periodu, taj osecaj je ponekad varljiv."

Od raspada Sonic Youth, Kim Gordon je bila deo eksperimentalnog rock dueta Body/Head sa Bill Naceom, pomalo je glumila i održala nekoliko samostalnih izložbi.

Preporuka