Illuminatie Hotties najavili novi album i podelili video za pesmu "Pool Hopping"

Illuminati Hotties (projekat kantautorice Sarah Tudzin) najavili su novi album "Let Me Do One More" i podelili su video za novu pesmu, „Pool Hopping“. "Let Me Do One More" izlazi 1. oktobra putem njene nove izdavačke kuće Snack Shack Tracks, koja je u partnerstvu s indie etiketom Hopeless iz Los Angelesa. Katie Neuhof režirala je video "Pool Hopping".

Tudzin je izjavila: „To je POOL HOPPING leto. Tako mi je drago što sam pripremila prštavu novu pesmu i muzički video (režija Katie Neuhof) kako bih sa zvukom pratila vaše najvlažnije i najluđe zabave do sada. Ova je pesma namenjena kada je vruće, zaljubljujete se u nekoga novog i vaš instinkt za avanturu treperi. Uđite, voda je u redu !!! "

O albumu u cjelini, ona kaže: „Pesme pričaju priču o meni kako trčim po LA-u, noću i ušunjam se u bazene, zeznem i krenem ispočetka, moleći pažnju za još jednu sekundu i tražeći od publike da mi dozvoli sve još jednom. " Tudzin također dodaje: "Volim ove pesme, one su deo mene i ponosna sam na njih."

"Let Me Do One More" sadrži „MMMOOOAAAAAYAYA“ (koja se samo izgovara kao „MOO!“), koju su podelili u aprilu.

Bend je postigao uspeh s debitantskim albumom "Kiss Yr Frenemies" za 2018. godinu, ali kada je došlo vreme za objavljivanje drugog albuma, Tudzin se našla u sukobu sa svojom tadašnjom izdavačkom kućom Tiny Engines, koja nije imala odgovarajuću infrastrukturu da u potpunosti objavi svoj drugi album. „Činilo se kao da se svaki pokret zaustavio. Bilo je bolno uzeti u ruke gitaru, pisati, snimati sve preostale delove koji su se trebali dogoditi da se završi album ”, kaže Tudzin.

Umesto toga, Illuminati Hotties su sami izdali novi album (iako veoma pažljivo izbagavaju da ga tako nazovu), odlični  "Free I.H: This Is Not the One You've Been Waiting", 2020. godine. Sada Tudzin ima novi dom i još mnogo toga pod kontrolom. "Neverovatno me raduje partnerstvo sa Hopeless Records na mojoj vlastitoj etiketi, Snack Shack Tracks", kaže ona. „Uz sve ono što me je dovelo tu gde jesam, znala sam da sledeći put moram potražiti podršku od ljudi koji mi veruju - koji veruju ne samo u Illuminati Hotties, već i u sebe i svoju kreativnu viziju slobode Hopeless je savršen saradnik za IH i šire. Oduševljena sam, zahvalana i radujem se opsežnoj budućnosti za muziku kojoj smo svi mi potpuno posvećeni! "

Let Me Do One More:
1. Pool Hopping
2. MMMOOOAAAAAYAYA
3. Knead
4. Threatening Each Other re: Capitalism
5. u v v p (feat Buck Meek)
6. Protector
7. Joni: LA’s No 1 Health Goth 8. Kickflip
9. Toasting (feat Alex Menne)
10. The Sway
11. Cheap Shoes
12. Growth