Foo Fighters podelili pesmu "Show Me How"

Foo Fighters su krajem aprila najavili novi album, "But Here We Are", i tom prilikom podelili prvi singl, "Rescued". "But Here We Are" izlazi 2. juna preko Roswell/RCA. Pre nekoliko dana podelili su drugi singl "Under You". Sada su podelili dream pop pesmu "Show Me How" na kojoj prateće vokale peva sedamnaestogodišnja Violet Grohl, kćer Davida Grohla.

"But Here We Are" je prvi album benda od smrti bubnjara benda Taylora Hawkinsa 2022., koji je preminuo u 50. godini dok je bend bio na južnoameričkoj turneji u Bogoti u Kolumbiji.

Greg Kurstin je producirao album sa bendom. Poslednji album benda bio je "Medicine at Midnight" iz 2021.

Saopštenje za javnost detaljnije opisuje novi album:

“Brutalno iskren i emocionalno sirov odgovor na sve što su Foo Fighters preživeli u protekloj godini, "But Here We Are" je svedočanstvo o lekovitim moćima muzike, prijateljstva i porodice. Hrabro, oštećeno i nepokolebljivo autentično, "But Here We Are" otvara nedavno objavljeni singlom 'Rescued', prvom od 10 pesama koje se protežu emocionalnim rasponom od besa i tuge do spokoja i prihvaćanja, i bezbroj tačaka između. U produkciji Grega Kurstina i Foo Fightersa, "But Here We Are" je u gotovo jednakoj meri 11. album Foo Fightersa i prvo poglavlje novog života benda. Zvučno kanalizirajući naivnost debija Foo Fightersa iz 1995., podstaknut decenijama zrelosti i dubine, "But Here We Are" je zvuk braće koja pronalaze utočište u muzici koja ih je spojila prije 28 godina, proces koji je bio kao terapeutski jer se radilo o nastavku života.”

Preporuka

share