Fleet Foxes podelili kratak film za pesmu “I Am All That I Need / Arroyo Seco / Thumbprint Scar”

Fleet Foxes su podelili kratak film za pesmu “I Am All That I Need / Arroyo Seco / Thumbprint Scar” koja otvara njihov prošlogodišnji album Crack-Up. Sean Pecknold (brat pevača benda Robina Pecknolda) režirao je ovaj zagonetni kratki film,  umetnički direktor i producent je Adi Goodrich a koreografija je radio Steve Reker.

Sean Pecknold je izjavio "Za mene, u ovoj pesmi su sažeta tema i osećanja sa celog ovog albuma, tama/svetlost, brzo/sporo, tenzija između dva suprostavljena glasa, nepredvidive dinamičke promene tempa i glasa. Želeo sam da stvorim upečatljivu vizuelnu alegoriju koja bi nosila usamljenost i intimnost, veličanstvenost i trijumf."

"Filmom sam želeo da vizuelizujem unutrašnju borbu kroz pesmu i priču fiktivnog karaktera koji pokušava da pobegne iz kuće i stigne da nedostižno mitsko mesto, samo da bi ponovo bio povučen i vraćen na početak od strane tajanstvene crvene kocke. Na početku filma vidimo čoveka koji je umoran od konstantne borbe koja traje nedelajama, mesecima, možda i godinama. Postoji frustrirajuće osećanje ponavljanja, dok on pokušava da dostigne ove metaforičke ciljeve i neuspeva u tome svaki put. To je nešto sa čime ja mogu da se povežem a nadam se da mogu i drugi."

Film je snimljen u Kaliforniji 35mm kamerom. i narušen od strane WeTransfer za njihovu platformu WePresent.

Preporuka

share

share