U četvrtak uveče The Hooten Hallers su održali sjajan concert u Beogradskom KC Gradu. Grupa iz Kolumbije u Mizuriju se vratila u Srbiju posle četiri godine. Američki garaž/bluz bend čine John Randall (gitara, vokal), Andy Rehm (bubnjevi, vokal) i Kellie Everett (bas saksofon, vokal).

U setu, koji je trajao skoro dva sata, isprašili su najprljaviji ritam i bluz. Harizmatični John Randall, na čijoj žutoj majici je stajalo ,,We are rock bottom string band’’ je u stilu žičanih heroja Američkog juga vezao rifove, sve masniji do masnijeg. Kuvajuće ritam i bluz đusavčine su zadrmale celu Sava Malu, te je publika dlanovima i udaranjem nogama o pod postala prateći deo ritam sekcije.

Nije da je bubnjaru Andy Rehm trebala pomoć, svirao je kao sat i pevao bek vokale bez greške. Kallie Everett, koja se poslednja pridružila bendu, na svom bas saksofonu celom zvuku daje jednu opojnu aromu, te na svojim plećima nosi ulogu kako basiste, tako i soliste u pojedinim deonicama. Solaže su stoga bile posebno spektakularne.