Muzička „paklena pomorandža“, ovim rečima je jedan od gostiju prokomentarisao sinoćni nastup Jack Oblivian and The Sheiks u klubu Feedback u Nišu.

Ali krenimo iz početka, ili bolje reći sa dva i po sata zakašnjenja, jer početak koncerta je najavljen za 21h.

Domaćin ovog koncerta bio je bend Prljave sestre. Oni su svirali priličan broj svojih pesama, tako da je očigledno da imaju dosta kvalitetne muzike za samostalno izdanje. Njihova muzika je čist rock n roll sa primesama bluza i bila je dobar uvod za nastup  zvezda večeri.

Nakon njih nastupio je trio The Sheiks (Keith Cooper, Graham Winchester i Frank McLallen) , koji je na ovoj turneji i u ulozi pratećeg benda Jacka Obliviana. Njihova muzika je mešavina garažnog roka i psihodelije. Sa dve gitare i bubnjem, i veoma energičnim i žestokim nastupom, podsetili su me na Jon Spenser Blues Explosion.  Bend iza sebe ima album Witches+Mystics (2012) i EP Tip Top(2014).

Ubrzo posle njihovog uvodnog dela od nekoliko pesama na binu je izašao Jack „Oblivian“ Yarber i Seth Moody (saksofon/klavijature).  I od tada do samog kraja koncerta, mogli smo da prisustvujemo žestokoj, energičnoj, beskompromisnoj mešavini rock n rolla, garažnog roka, bluza i panka. Divlji ritam na bubnjevima, praćen frenetičnim saksofonom i naravno gitarama je bio karakterističan za čitav nastup. Bend je odličnom komunikacijom sa publikom tokom koncerta podizao enegiju. Silazili su u publiku, pozivali publiku na binu, pričali dogodovštine.  Setlistom su dominirale pesme sa poslednja dva albuma Rat City i The Lone Ranger Of Love. Koncert je trajao oko sat i po.  Završen je jednim bisom od tri pesme. Publika je svakako bila spremna na još muzike, ali kako je bend dao sve od sebe , isporučio ogromnu količinu energije i dobre muzike, bilo je sasvim dovoljno za jedan odličan koncert.  Svako ko nije prisustvovao propustio je jedan fantastičan nastup benda iz Memfisa, kolevke rock n rolla.