Pogledajte: Sunflower Bean - Moment in the Sun

 

Njujorški trio Sunflower Bean podelili su video za novu pesmu "Moment in the Sun". Andy DeLuca i Sarah Eiseman režirali su video, u kome su  Julia Cumming (vokal/bas) i Marquis Rodriguez. 

U izjavi za štampu, bend je izjavio o pesmi: „‘Moment in the Sun ’znači konačno prepoznati ono što je važno u nečijem životu, ljude s kojima ste ga odlučili provesti. Sve ove stvari kojima nam odvlačimo pažnju, neprestana jurnjava za karijerom, potraga za financijskim uspehom i nada da ćete nakon svih tih pokušaja napokon biti cool. Sve je to besmisleno kada se uporedi s jednim sjajnim danom, satom ili trenutkom s nekim koga stvarno volite. "

O videu koji je bend imao ovo da kaže: „Dok smo ovog leta zajedno bili u karantinu, odlučili smo napraviti muzički spot za„ Moment in the Sun “. Smatrali smo da je najbolji način da vizuelno predstavimo značenje pesme, uz istovremeno inspiraciju iz ovog izolacijskog vremena u koje su svi bili prisiljeni živeti, trebalo je stvoriti dva odvojena sveta. Jedan svet koji postoji u potpunosti u kući, uglavnom u usamljenoj spavaćoj sobi. Drugi svet postoji potpuno vani na suncu i čine ga sećanja na letnju ljubav. Pozvali smo Marquis Rodriguez-a, koji je jedan od Julijinih najboljih prijatelja od srednje škole i ujedno neverovatno nadaren glumac, da glumi u spotu. Bio je presudan u pomaganju da ispričamo priču o letnjoj ljubavi i pokažemo ona snažna sećanja na nežnost koja oživljava. Dok živi sama, lik koji Julia prikazuje postaje preplavljen uspomenama i trenucima iz prošlog leta, a kao rezultat toga njena se spavaća soba počinje pretvarati u vanjski svijet. Izgradili smo celu spavaću sobu koristeći prave busene i cvijeće. Njena sećanja oživljavaju se, baš kao i soba. "

Dave Bassett i Jacob Portrait (Unknown Mortal Orchestra) producirali su „Moment in the Sun“. Posljednji album benda Sunflower Bean bio je Twentytwo in Blue, iz 2018. godine, koji je usledio nakon njihovog veoma dobrog debi albuma objavljenog 2016. godine, Human Ceremony. U 2019. bend je objavio i EP King of the Dudes.Pored Julie Cumming bend čine i Nick Kivlen (gitara) i Jacob Faber (bubanj).

Preporuka

share

share