Pogledajte: Sharon Van Etten - No One’s Easy to Love

Sharon Van Etten objavila je novi album Remind Me Tomorrow , 18.januara za izdavačku kuću Jagjaguwar. Do sada je podelila video spotove za pesme podelila "Comeback Kid",  "Jupiter 4" i  "Seventeen".

Sada ima novi video, za pesmu "No One’s Easy to Love" koji je režirala Katherine Dieckmann, dok je video snimljen u Empire State Plaza u gradu Olbeni. Van Etten je izjavila "Veoma sam zadovoljna da podelim još jedan video koji sam napravila sa mojom dragom prijateljicom Katherine Dieckmann. Dozvolila mi je da budem svoja i savršeno je prenela moj performans u njenom omiljenom delu Olbenija."

Remind Me Tomorrow je naslednik albuma Are We There iz 2016.godine. Album je nastao tokom njene trudnoće, tokom koje se Van Etten vratila studijama psihologije. U tom periodu pojavila se u Netflixovoj tv seriji "The OA" i bila jedan od muzičkih izvođača u tv seriji "Twin PeaksDavida Lyncha. Napisala je i muziku za film "Strange Weather" iz 2017 godine u režiji Katherine Dieckmann sa Holy Hunter i Carrie Coon u glavnim ulogama.

Album je producirao John Congleton koji je dobio originalne demo snimke i pomogao Van Ettenovoj da stvori novi zvuk, na kome je klavir u prvom planu u odnosu na prehodne albuma na kojima su dominirale gitare.