Tricky podelio pesmu "Thinking Of"

Trip hop legenda Tricky najavio je sredinom juna svoj 14. studijski album, Fall to Pieces i tom prilikom podelio video za prvi singl, "Fall Please". Fall to Pieces izlazi 4. septembra na njegovoj vlastitoj etiketi False Idols.

Sada je podelio pesmu "Thinking Of." Na ovoj pesmi su vokali poljske pevačice Marte Złakowske, koju je Tricky otkrio na turneji po Poljskoj kada je morao potražiti zamenu za vokal, a lokalni promotor predložio je Złakowsku, koja je radila u obližnjem baru. „Da, znam kada je neko skroman. Martu nije briga da li će biti poznata, samo želi da peva ", kaže Tricky u saopštenju za javnost.

Snimljeno u njegovom studiju u Berlinu 2019. godine, Fall to Pieces bit će prvi LP koji objavljuje nakon smrti svoje kćeri Mazy, koja joj je oduzela vlastiti život u maju 2019. Nedavno je objavio  20,20 EP i kao i dobro prihvaćenu autobiografiju, "Hell Is Round The Corner", ali novi LP je mračniji od svega što je ikada ranije radio. Ipak, i dalje se može igrati uz muziku. To možda dolazi iz njegovih fluktuirajućih osjećaja tuge i prihvaćanja, što je na kraju dovelo do nove snage.

"Morate jebeno ustati i boriti se", kaže on u saopštenju za javnost. „Trenutno sam u borbenom raspoloženju. I stvarno se dobro osjećam."

Preporuka

Daedelus
share
share