Shinichiro Watanabe režirao novi animirani video za Flying Lotusa

Flying Lotus (Steven Elison) objaviće novi album Flamagra, 24.maja za izdavačku kuću Warp. Sa ovog albuma već je podelio singl "More" na kome gostuje Anderson .Paak, a sada za tu pesmu ima i animirani video spot u režiji Shinichiro Watanabea (Cowboy Bebop). Watanabe i Elison su već sarađivali na animiranom filmu "Blade Runner Black Out 2022". jednom od tri kratka filma koji su filmu "Blade Runner 2049"

Watanabe je izjavio "Zvuk Flying Lotusa i repovanje Anderson .Paaka na ovoj pesmu su neverovatni. Njihovo delo me je inspirisalo da režiram muzički video u saradnji sa najboljim anima umetniima u Japanu. Flying Lotus je neverovatan talenat i velika je čast sarađivati sa njim nakon naše saradnje na Blade Runner Black Out 2022. Nas dvojica ćemo sarađivati na još jednom mom projektu Carole & Tuesday. Naš kreativni tim je radio veoma napordno na ovom video spotu i nadam se da smo uspeli da kreiramo video dostojan ove fantastične pesme."

Flamagra je prvi album Flying Lotusa u psolednjih pet godina, i albuma You're Dead! (2014) i na njemu gostuju Anderson .Paak, George Clinton, Little Dragon, Tierra Whack, Denzel Curry, Shabazz Palaces, Thundercat, Toro y Moi, Solange i drugi.

Preporuka

share

share