She & Him najavili album obrada Briana Wilsona

She & Him (Zooey Deschanel i M. Ward) najavili su objavljivanje albuma obrada u čast Briana Wilsona iz grupe The Beach Boys. Album "Melt Away: A Tribute to Brian Wilson" izlazi 22. jula preko izdavačke kuće Fantasy. Podelili su video za obradu pesme “Darlin’”, The Beach Boys iz 1967. godine . U Video je režirala Lara Jean Gallagher.

„U proleće 2020. godine napravili smo listu naših omiljenih Brajanovih pesama – veoma dugačku listu“, objašnjavaju u saopštenju za javnost. “Birali smo pesme bez obzira na mesta na top listama. One opskurne pogodile su nas jednako jako kao i popularnije pesme — i sve su zrele za novu obradu, i novo tumačenje. Brian piše pesme o lepoti, usamljenosti i ranjivosti bolje od ikoga – a nižući ih pored popularnih pesama o samopouzdanju, ljubavi i zabavi, stvara potpuniju sliku života na zemlji.”

Sam Wilson dodaje: „Zooey i Matt su uradili tako neverovatne verzije naših pesama. Harmonije su predivne i prave. Obožavam ovu ploču!”

Krajem prošle godine, She & Him su otišli na božićnu turneju u znak podrške svoja dva posljednja božićna albuma: "A Very She & Him Christmas" iz 2013. i "Christmas Party" iz 2016.

Melt Away: A Tribute to Brian Wilson:
1. Darlin’
2. Wouldn’t It Be Nice
3. Til I Die
4. Deirdre
5. Melt Away
6. Good To My Baby
7. Don’t Talk (Put Your Head On My Shoulder)
8. Don’t Worry Baby
9. This Whole World
10. Kiss Me, Baby
11. Do It Again (ft. Brian Wilson)
12. Heads You Win, Tails I Lose
13. Please Let Me Wonder
14. Meant For You

Preporuka