Scenario za film Deadwood je gotov

Prošle godine, Michael Lombardo (HBO) objavio je da se krenulo sa radom na filmu "Deadwood", koji je, naravno, nastavak fantastične istoimene  vestern tv serije, ali da scenario još uvek nije gotov.

Sada, na osnovu izjave jedne od zvezda ove tv serije, britanskog glumca Iana McShanea, kreator Deadwooda, David Milch je završio scenario -  "Scenario za dvosatni film je predat HBOu, ukoliko ne završe projekat, krivite njih".

Dobre vesti su da su i ostale zvezde ove tv serije zainteresovane za snimanje filma, i sam McSahen je izjavio da bi cela ekipa volela da se ponovo okupi.

Naravno, postoji pitanje kako okupiti sve te glumce, jer pored McShanea koji ima glavnu ulogu u novoj tv seriji "American Gods" ostali članovi ekipe,  Timothy Olyphant, Molly Parker, W. Earl Brown, John Hawkes, i Brad Dourif su veoma traženi glumci i biće teško uskladiti njihove obaveze.

David Milch se pridružio Nic Pizzolattou na pisanju scenarija za treću sezonu tv serije "True Detective", tako da je svakako dobar znak da je našao vremena da napiše scenario i za "Deadwood". Sve je sada u rukama HBO mreže.

 

Preporuka

share

share