Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition

Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition
Owlcat Games / 2018
8.8
8

Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition je ruska salata smišljena u Owlcatovoj kuhinji. Baziran na Paizo stonom RPGu, ovo je mešavina CRPGa, istraživanja i vođenja države. Svaki od ovih elemenata je podjednako važan ako želite da budete uspešni. Ovako dobar miks raznih elemenata unutar jedne igre nisam video još od originalnog XCOMa, gde ste imali taktičke misije, borbe u vazduhu i menadžment baze.

Ovo vreme i smanjene društvene aktivnosti su igračima dali više vremena da provedu  pored svojih ljubimaca. A vreme je nešto što je neophodno ako želite da uronite u fantastičan svet Pathfinder: Kingmakera.

Svet u Pathfinder: Kingmaker-u

 

Svet Kingmakera je već detaljno osmišljen od strane Paiza i pre izlaska igre. Istorija zemlje u koju ulazimo je bogata i krvava. 

Kao što samo ime igre sugeriše, istražujemo ovaj svet, stazu po stazu. To istraživanje će vam oduzeti dosta vremena, družina će se umarati i biće joj potreban odmor. Mnoge lokacije nećete moći da otkrijete ukoliko nemate nekog člana družine sa dobrom percepcijom.

Kada pravite kamp, možete dodelivati zaduženja članovima družine, kako bi lovili, spremali hranu ili čuvali stražu. U zatvorenom prostoru, obavezno koristite porcije.

Preporuka

share

share