Povratak Crne Guje?

Blackadder (Crna guja) bi trebalo da se vrati na scenu još jedanput. Richard Curtis  je izjavio da je veoma voljan da ponovo okupi ekipu na tv-u ili na pozornici. Curtsi želi da se vrati poznatom i omiljenom antiheroju koga glumi Rowan Atkinson ali ovog puta kao džangrizavom starcu.

Curtis je izjavio za Daily Star "Blackadder je bio šou u kome maldi ljudi kritikuju stare, pokazujući kako su glupi oni koji imaju vlast i autoritet. AKo to uradimo ponovo, Blackadder će biti profesor na univezitetu i biće o tome koliko mnogo mrzi mlade ljude. Uvek sam se nadao da ćemo Rowan i ja uradi bar još jedan živi nastup i vratiti Blackaddera na 10 minuta. Videti Rowana i Tony Robinsona zajedno na sceni bilo bi fantastično".

Blackadder je emitovan u periodu od 1983 do 1989, kada je emitovana četvrta i poslednja sezona ove kultne tv serije. Uz Rowana Atkinsona (Edmund Blackadde), tu su bilo još i Tony Robinson (Baldrick), Hugh Laurie (poručnik Gerorge) , Stephen Fry (general Melchett) i Tim McInnemy (kapetan Kevin Darling) kao oficiri brinaske vojske u rovovima na ničijoj zemlji tokom prvog svetskog rata.

Osim specijala 2000.godsine koji je objavljen pod nazivom "Blackadder: Back & Forth" do sada nije bilo nikakvih naznaka da je povratak moguć.

 

Preporuka

share