Poslušajte: Belle & Sebastian - The Same Star

Belle and Sebastian su najavili su tri povezana EPja, pod imenom "How to Solve a Human Problem", od kojih su prošlog meseca objavili prvi, sa koga smo imali prilike da vidimo video spot za pesmu "We Are Beautiful".

Drugi EP pod nazivom "How to Solve a Human Problem Part 2", sa kojeg su već podelili prvu pesmu "I'll Be Your Pilot". Sada imate prilike da poslušate pesmu "The Same Star" koja se takođe nalazi na drugom EPju koji izlazi 19.januara. 

Prošle godine bend je objavio audiciju za modele čija bi se lica pojavljivala na omotima novih izdanja koje je bend planirao, uz napomenu da ne traže profesionalne modele već obične ljude koji su fanovi benda. Omot ovog singla je izgleda deo tog projekta. Omoti za ove EPjeve su deo tog prjekta. Pedeset njihovih fanova je odabrano i fotografisano u jednom londonskom studiju, i tom priliko je snimljen njihov odgovor na pitanje "How do you solve your human problem".

Murdoch je izjavio da je odnos benda sa fanovima veoma opušten i da on oseća odgovornost prema njima "Osećan da nije više samo o muzici, i ne bi trebalo da bude. Imate ovu platformu preko koje možete da širite dobre vibracije. Život je kratak! Šta mi radimo ovde? Da li postajemo bolji ljudi."

Preporuka

share
share