Pojave objavile svoj prvi album „Zemlja je Kockasta“

Niški alt rock sastav Pojave objavio je svoj prvi album „Zemlja je Kockasta“ i istoimeni video spot. Prva promocija albuma biće već u petak, 17. novembra u beogradskom klubu Kvaka 22.

Album „Zemlja je Kockasta“ dostupan je preko bandcamp stranice benda. Oni koji kupe ceo album dobiće bonus pesmu, video, neobjavljivane fotografije benda ali i skrivena pesma. U pitanju je jedna od njihovih novih pesama koje spremaju za sledeći album. Takođe, uz ceo album dobija se i video još jedne nove pesme dok je izvode uživo.

„Ovaj album prvenac smo snimili i producirali sami u dobro opremljenom kućnom studiju. Krenuli smo 2022. sa prvim snimcima, radilo se duže od pola godine, iako je bend evoluirao u još originalniju muziku danas, itekako se ponosimo ovim albumom jer je uloženo dosta znoja, i ove pesme su kao naša prva deca.“, objašnjava bend.

Pesme je komponovao i snimio bend Pojave, producirao Mladen Jovanović. Bas gitaru za 4 pesme snimio je Uroš Stefanović. Tekst za pesmu „Ponovo Se Deli More“ napisao je Ivan Mihajlović iz Beograda, Mladen je promenio par reci za dobrobit pesme. Sve ostale tekstove pisao je Mladen Jovanović.

Omot za album radili su Lena Jovanović i Marko Miladinović.

Preporuka

share