Pogledajte: Wednesday - TV in the Gas Pump

Bend Wednesday, iz Ašvila, u Severnoj Karolini, objaviće novi album, "Rat Saw God", 7. aprila za Dead Oceans (njihov prvi album za ovu izdavačku kuću). Krajem februara su podelili video singl, “Bath County”, a sada su podelili video za četvrti i posljednji singl pre izlaska albuma, “TV in the Gas Pump”.  Lewis Dahm je režirao video.

„Ovo je prva pesma koju sam napisala o putu, i zaista sam želela da prikupim sve te slike koje dobijate na turneji“, objašnjava pevačica benda Karly Hartzman u saopštenju za javnost. “Nekoliko slika koje su ušle u pesmu uključuju: beskrajne benzinske pumpe koje se spajaju i distopijske reklame za benzinsku pumpu, stresno iskustvo u  pekari "Panera Bread" i priču o povratku iz onoga što ste mislili da je mikrodoza pečurke u "Dollar General".”

Dahm je rekao ovo o režiranju muzičkog spota: „Ovaj video je rezultat Karlyne bolesne vizije zarobljene ljepote američkog juga. Tu viziju je digitalizirao lokalni freak Lewis Dahm.”

U bendu su još i MJ LendermanAlan Miller i Xandy Chelmis.

Pesme na "Rat Saw God" bave se svakodnevnim životom, a ne velikim problemima. „Svačija priča je vredna“, izjavila je Hartzman. “Bukvalno svaku životnu priču vredi zapisati, jer su ljudi tako fascinantni.”