Pogledajte: Soccer Mommy - crawling in my skin

Soccer Mommy (projekat Sophie Allison) podelila je video za pesmu "crawling in my skin", ali u ovo doba društvenog distanciranja i bez živih nastupa, postoje različite verzije videa koje donose 8-bitne animirane verzije Allison i njenog benda u raznim gradovima u kojima su trebali nastupiti pre otkazivanja turneje zbog pandemije  virusa COVID-19.

Postoje verzije videa za Minneapolis, Chicago, Seattle, Toronto i Austin, a sve je režirala Bella Clark. Možeti preuzeti 8-bitnu verziju benda i napraviti svoj vlastiti videozapis kako nastupaju na lokaciji koju želite. Za skidanje celog projekta, posetite web stranicu Soccer Mommy.

 U izjavi za štampu Allison je rekla o projektu: „Stvarno je bilo teško odgložiti našu turneju jer sam zaista bila uzbuđena svirati sve pesme. Nadam se da će ovaj mali 8-bitni performans biti zanimljiv našim fanovima sve dok se turneja ne dogodi. "

U saopštenju za medije ističe se da je Allison „izbegla tradicionalnije turističke lokacije u svakom gradu. Soccer Mommy je u februaru izdala novi album, color theory, na etiketi  Loma Viste i na njemu je i pesma „crawling in my skin“. Sa ovog albuma Alliosn je već podelila video za pesmu circle the drain"

Preporuka

share

share