Pogledajte: Priests - Jesus’ Son

Vašingtonski bend Priests janura meseca najavili su novi album The Seduction of Kansas,. Sa očekivanog albuma podelili su video spotove za  naslovnu numeru i "Good Time Charlie"

Sada imate prilike da pogledate video za pesmu "Jesus’ Son" o kome je bend izjavio "Mitologija rock benda oslanja se umnogome na arsenal vizuelnih detalja, od kojih je veoma često "živi nastup" u video spotu. Živi nastup je pod navodnicima jer je najčešće sve ovo režirano da izgleda kako bi bend želeo da izgleda pred publikom. Pokušali smo na drugačiji način da ovo bude iskazivanje našeg identiteta, mi smo rock bend, i mi stvaramo omaž onima koji su došli pre nas (Blink 182, The Stone Roses, The Smiths, i možda najekspicitnije, Nine Inch Nails). Sama pesma je posveta Lou Reedu i njegovoj izjavi da je oseća kao Isusov sin. Mnogi žele da saznaju o kome je ova pesma, ona je sigurno apokalipična naučno fantastična priča epskih proporcija i možda govori o više osoba."

Priests su bubnjarka Daniele Daniele, pevačica Katie Alice Greer i gitarista G.L. Jaguar. Za ovaj album udružili su se sa multiinstrumentalistom Janel Leppinom. Bend je takođe proveo dve nedelje u studiju sa producentom John Congletonom.

Priest su odličan debi album Nothing Feels Unnatural objavili 2017.godine.

Preporuka