Pogledajte poslednji trejler za novi film Luca Bessona

Ovog leta očekuje nas novi film Luca Bessona, radi se o naučno-fantastičnom trileru "Valerian and the City of a Thousand Planets", za koji ste imali prilike da pogledate dva trejlera, a sada je studio objavio i poslednji do premijere filma 21. jula.. Film prati dvoje specijalaca Valeriana (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne), na misiji koja ih vodi ka fantastičnom intergalaktičkom gradu Alpha, u kome žive hiljade različitih rasa iz svih delova svemira. Akcenat ovog trejlera stavljen je na CGI efekte i utisak je da na njima ni malo nisu štedeli.

Ovaj film je inspirisan serijom grafičkih novela "Valérian and Laureline" autora Pierre Christin i Jean-Claude Mézières. Besson kaže da je veliki obožavaoc ovih grafičkih novela još od svog ranog detinjstva i želi da ih ekranizuje još od trenutka kada je sa Jean-Claude Mézières sarađivao na filmu "The Fifth Element".

Pored dvoje navedenih glumaca u ovom filmu uloge su dobili još i Ethan Hawke, Rihanna, John Goodman, Yifan Wu i Herbie Hancock. Film režira, naravno Luc Besson, a on je i uradio scenario. 

Preporuka

share