Pogledajte: Poliça - Steady

Mineapoliski bend POLIÇA objavili su krajem januara novi album When We Stay Alive za izdavačku kuću Memphis Industries. Do sada su podelili video spotove za pesme "Driving" i "Forget Me Now". 

Sada su podelili video za pesmu "Steady" koji su režirale Lauren Josephine i Zoe Prinds-Flash. U njemu vidimo toplo obučenu pevačicu benda Channy Leaneagh na snegu, u svom rodnom gradu Mineapolisu.

Leaneagh je izjaila "Mnoge pesme sam napisala šetajući Mineapolisom, umotana u vuneni šal dok pevušim melodije i stihove. Ovo se zove severna moda, zimski život, i sliku koju želim da podelim je da želim da sam utopljena ali ne želim da zagađujem planetu otrovnim akrilnim proizvodima koji će na kraju završiti u smeću."

Album se fokusira na nezgodu koju je početkom 2018.godine imala pevačica benda Channy Leaneagh kada je pala sa krova svoje kuće dok je čistila led. U izjavi za medije stoji da je povredila kičmu i bila u protezama gotovo nepokretna mesecima. "Pa ipak When We Stay Alive nije samo o jednoj nesreći već o snazi da ponovo pokrenete život kako bi ste se zacelili." Polovina peama je napisana pre nesreće a polovina nakon. Leaneagh je izjavila "Osetla sam da postoje mnoge stvari koje sam mogla reći. To se dogodilo ali sam sada ok. Neće se destiti ponovo i dbila sam brigu koja mi je bila potrebna. Sada je vreme da svoju priču pišem ponovo, sebi i o sebi."

Preporuka

share

share