Pogledajte: Marissa Nadler - Blue Vapor

Marissa Nadler objaviće novi album For My Crimes, 28.septembra za izdavačke kuće Sacred Bones / Bella Union. Sa ovog albuma već je podelila naslovnu numeru, u kojoj je na pratećim vokalima Angel Olsen, kao i video za akustičnu verziju. Sada je podelila video za  još jednu pesmu sa albuma "Blue Vapor". Kristin Kontrol je na pratećim vokalima dok je za bubnjevima Patty Schemel (Hole).

Nadler je izjavila "Thomas McMahan (režiser) je predivno predstavio osećaj depersonalizacije opisan u pesmi." Nadler je ko-producirala albuma zajedno sa Lawrence Rothmanom i Justin Raisenom u Rothmanovom studiju House of Lux u Lorel kanjonu, u Kaliforniji. Pored Olsenove i Kristin Kontrol, na ovom albumu gostuje i Sharon Van Etten, kao i Mary Lattimore na harfi, i multi-instumentalista Janel Leppin na gudačkim instrumentima. Jedini predstavnik muškog pola među gosima bio je saksofonista Dana Colley iz legendarnog benda Morphine.

Nadler je diplomirala na Rhode Island School of Design i radila je kao profesor umetnosti. Omot za album For My Crimes je njeno delo. Takođe je naslikala još nekoliko slika ispirisanih pesmama sa ovog albuma čije će se reprodukcije naći u knižici koja prati CD izdanje.

Preporuka

share