Pogledajte: Low - White Horses

Low su objavili prošle nedelje, 10. septembra putem Sub Pop-a, novi album "HEY WHAT". Do sada su podelili video za opesmu  "Days Like These".

Sada su podelili video za pesmu "White Horses":

"HEY WHAT" je trinaesti album benda koji prati dobro prihvaćeni "Double Negative" iz 2018. godine Po treći put, Low (pod vodstvom Alana Sparhawka i Mimi Parker) radili su sa producentom B.J. BurtonomSteve Garrington, koji je svirao bas s bendom od albuma "C’mon" iz 2011., nije učestvovao na albumu.

U saopštenju za javnost kažu: „Novi album pronalazi grupu koja se fokusira na svoj zanat, kloni se sukoba i čvrsto drži svoju veru kako bi pronašla nove načine da izrazi neslogu i zadovoljstvo što je živa, kako bi okrenula dualnost postojanja u pesme koje možemo deliti. Ovih 10 pesama - svaki izgrađen oko vlastite trenutne, neporecive udice - napunjeni su živim teksturama koje ih okružuju. Neizrecive, poznate harmonije Alana Sparhawka i Mimi Parker probijaju se kroz haos poput splava za spasavanje. Slojevi iskrivljenog zvuka prirastaju sa svakim novim stihom - gradeći, lomeći, kolosalni, zatim suzdržani, svečani zavet je prošaputan. Biće vremena za razotkrivanje i pripisivanje značenja muzici i umetnosti ovih vremena, ali kreativni trenutak gleda napred"

Preporuka

share