Pogledajte: Illuminati Hotties - Threatening Each Other Re: Capitalism

Illuminati Hotties (projekat kantautorice Sarah Tudzin) najavili su juna meseca novi album "Let Me Do One More" i tom prilikom podelili su video za novu pesmu, „Pool Hopping“. "Let Me Do One More" izlazi 1. oktobra putem njene nove izdavačke kuće Snack Shack Tracks, koja je u partnerstvu s indie etiketom Hopeless iz Los Angelesa. 

Sada su podelili još jednu pesmu sa očekivanog albuma, "Threatering each Other Re: Capitalism." Lirski video koji prati ovu pesmu režirali su Tyler Coray i Ansley Lee. Tudzin je o novom singlu iyjavila: "Threatering each Other Re: Capitalism." skreće pažnju na mašinu kojom smo svi prevareni, kao i ljudima koji su se zavaravali misleći da nisu učestvovali u tome. ”

Tudzin je o novo singlu izjavila za štampu: „Put ka ispunjenju usamljen je i prašnjav za nesretnog rendžera poput vas. Jer kad vam treba zamenička ruka, praćak slatkog ili samo dah u raju, tu je i „uvv p.“ Ponila sam svog drugara Bucka Meeka kako bih vas podsetila da kažete nešto o tome koliko vaš momak može biti za vas, čak i ako ste previše stidljivi da skupite hrabrost i priznate to."

O albumu u celini, ona kaže: „Pesme pričaju priču o meni kako trčim po LA-u, noću i ušunjam se u bazene, zeznem i krenem ispočetka, moleći pažnju za još jednu sekundu i tražeći od publike da mi dozvoli sve još jednom. " Tudzin također dodaje: "Volim ove pesme, one su deo mene i ponosna sam na njih."

"Let Me Do One More" sadrži „MMMOOOAAAAAYAYA“ (koja se samo izgovara kao „MOO!“), koju su podelili u aprilu kao i "u v v p" koju su podelili jula meseca.

Bend je postigao uspeh s debitantskim albumom "Kiss Yr Frenemies" za 2018. godinu, ali kada je došlo vreme za objavljivanje drugog albuma, Tudzin se našla u sukobu sa svojom tadašnjom izdavačkom kućom Tiny Engines, koja nije imala odgovarajuću infrastrukturu da u potpunosti objavi svoj drugi album. „Činilo se kao da se svaki pokret zaustavio. Bilo je bolno uzeti u ruke gitaru, pisati, snimati sve preostale delove koji su se trebali dogoditi da se završi album ”, kaže Tudzin.

Umesto toga, Illuminati Hotties su sami izdali novi album (iako veoma pažljivo izbagavaju da ga tako nazovu), odlični  "Free I.H: This Is Not the One You've Been Waiting", 2020. godine. Sada Tudzin ima novi dom i još mnogo toga pod kontrolom. "Neverovatno me raduje partnerstvo sa Hopeless Records na mojoj vlastitoj etiketi, Snack Shack Tracks", kaže ona. „Uz sve ono što me je dovelo tu gde jesam, znala sam da sledeći put moram potražiti podršku od ljudi koji mi veruju - koji veruju ne samo u Illuminati Hotties, već i u sebe i svoju kreativnu viziju slobode Hopeless je savršen saradnik za IH i šire. Oduševljena sam, zahvalana i radujem se opsežnoj budućnosti za muziku kojoj smo svi mi potpuno posvećeni! "

Preporuka

share

Taboo
share