Pogledajte: I Break Horses - I’ll Be the Death of You

Šveđanka Maria Lindén koja nastupa pod imenom I Break Horses najavila je novi album Warnings, koji izjazi 8.maja za izdavačku kuću Bella Union. Do sada je podelila video za pesmu "Death Engine" a sada možete pogledati video za pesmu "I’ll Be the Death of You" koji je režirao Douglas Hart.

Warnings je prvi album nakon šest godina pauze za I Break Horses i naslednik je albuma Chiaroscuro iz 2014.godine. "Trebalo je vreme za ovaj album" priznala je Lindén "Oko šest godina, nekoliko studija, saradnji koje nisu uspele, uniteni hard disk sa dve materijalom rađenim dve godine, komponovanje novih pesama umesto pokušaja da se poprave. Novo snimanje u studiju, brisanje svega, a onda snimanje većine albuma kod svoje kuće."

Neko vreme Lindén je radila na instrumentalnim kompozicijama "Tek kada sam osetila potrebu da dodam reči i glas, shvatila sam da radim na novom I Break Horses albumu." Chris Coady (Beach House, TV on the Radio) je producirao album.

"Ovo nije politički album ali se odnosi na alarmantno vreme u kome živimo. Svaka pesma je suptilno upozorenje da nešto nije u redu." izjavila je Lindén o albumu.

Warnings:
1. Turn
2. Silence
3. l a r m
4. I'll Be The Death of You
5. d e n l i l l a p å s e a v l y c k a
6. The Prophet
7. Neon Lights
8. I Live at Night
9. Baby You Have Travelled For Miles Without Love in Your Eyes
10. Death Engine
11. a b s o l u t a m o l l p u n k t e n
12. Depression Tourist

Preporuka