Pogledajte: The Horrors - Ghost

Britanski kvintet The Horrors objavili su peti album, "V" ,  22. septembar, koji je objavila izdavačka kuća Wolftone/Caroline. Sa ovog albuma već su podelili video spotove za za pesme "Machine" i "Somethng to Remember Me By". 

Sada su podelili video za pesmu "Ghost" koji je režirao duo pod imenom in/out i koji je izjavio "The Horrors su na sastanku sa njima govorili od ludisti i iskupljenju, o pretvaranju i skrivenim svetovima i osećanju poptunog uništenja. Termalna vizija pomogla nam je da predstavimo telo na jednoj uzmenirujućoj granici između poznatog i nepoznatog. Probijanje kroz kožu je podsetnik o krhkosti koja se nalazi ispod."

Bend je dodao "Želeli smo video koji će pesmu predstaviti vizuelno i prikazati raznolikost interpetacija stihova. Osetili smo da su in/out savršeno uhvatili napetost koju ova pesma kreira i ovo je jedan od naših najomilejnijih spotovoa do sada."

Paul Epworth (London Grammar, Florence and the Machine, Bloc Party, Adele) je producirao album "V" koji je snimljen u Church Studios, u severnom Londonu. "V" je naslednik albuma "Luminous" iz 2014. godine.

Medijska izjava obećava album koji je raznolik, dok je pevač Faris Badwan izjavio: "To je rizik, ali kakav je to život bez rizika. Antiteza krativnosti je ako unapred znaš kakav ćeš biti svaki sledeći put."

Klavijaturista Tom Cowan je dodao: "Prirodno je, ukoliko sebe vidite kao umetnika, da napredujete a ne da igrate na sigurno. Bowie je smislio moderne obrasce, da ne ostajete veoma dugo na jednom mestu i ja sam frustriran bendovima koji ostaju dugo na jednom mestu. Jer tada to postaje njihova karijera." 

I basista Rhys Webb je imao nešto da doda: "Kada smo krenuli, imali smo jasnu ideju šta želimo da radimo, što je bilo da budemo besni i bučni najviše što možemo, ali i pored toga što smo krenuli sa ovim punk-garage zvukom, uvek je u nama postojala želja da istražujemo."

Preporuka

share

share