Pogledajte: Flock of Dimes - One More Hour

Flock of Dimes (solo projekt Jenn Wasner iz benda Wye Oak) podelila je video za pesmu "One More Hour". To je najnoviji singl sa njenog očekivanog albuma "Head of Roses", koji izlazi 2. aprila putem Sub Pop-a. Video su režirali Urzulka i Jenni Kaye.

Wasner je izjavila o pesmi: „Ova pesma govori o tome kako se izgubiti u fantaziji - o nekom drugom životu, nekom drugom ili o nekoj drugoj verziji sebe. A reč je o načinima na koje kombinacija nostalgije i čežnje može zamišljanje prošlosti ili sanjarenje o budućnosti učiniti mnogo privlačnijim od bilo koje sadašnje stvarnosti u kojoj slučajno živimo. "

Ona dodaje: „U našoj je prirodi stvarati mitove i pričati priče o događajima u našem životu, i na taj način stvarati dublje značenje od naizgled svakodnevnih događaja. Ali tako često ova unutrašnja projekcija može odvratiti pažnju od prisutnosti - stojeći na putu našoj sposobnosti da budimo u potpunosti našeg iskustva dok se razvija, što otežava sagledavanje i uvažavanje celog sveta iskustava i senzacija koje su tačne pred našim očima. Sad obraćam pažnju. "

Flock of Dimes je prethodno podelila pesme "Hard Way", "Two" i "Price of Blue".Njen najnoviji solo projekat kao Flock of Dimes bio je EP "Like So Much Desire", koji je izašao prošle godine na Sub Pop-u.

Preporuka