Pogledajte: DITZ - The Warden

DITZ su još jedan od odličnih mladih bendova koji dolaze sa britanske scene. Sada su podelili video za novu pesmu pod nazivom “The Warden”,  koja se nalazi na očekivanom debi albumu ovog brajtonskog benda, "The Great Regression". 

Album izlazi 2022., a pevač Cal Francis izjavio je o pesmi "The Warden". „Kada ste u muzici, upoznajete mnogo neverovatno talentovanih ljudi sa veoma jedinstvenim načinom razmišljanja. Video sam mnogo dobrih prijatelja kako se zaista bore da se razviju, zbog njihovog intenzivnog fokusa na rezultate. Titula upravnik je metafora za ovu opsesiju i kako je lako dopustiti da vama vlada taj način razmišljanja koji zapravo može postati varljivo udobno mesto.”

Nakon što su formirani u Brightonu krajem 2015., DITZ su objavili svoj debitantski EP sledeće godine. Usput je došlo do nekoliko promena u postavi, i ova petorka je zajedno od 2019. godine. Njihova kasnija izdanja potaknula su Joea Talbota iz benda IDLES da izjavi “DITZ su najbolji bend u Brightonu, ako ne i na svetu”.

Preporuka