Pogledajte: Chromatics - Shadow

Chromatic su se pojavili u tv seriji Twin Peaks, kao bend koji nastupa u Roadhouse baru. Tom prilikom čuli ste njihov najnoviji singl "Shadow", za koji su sada podelili i video. U njemu vidimo bend kako kako izvodi pesmu pred crvenim zavesama, istim kao one u scenama tv serije Twin Peaks. Rene i Radka su režirali video koji je snimljen na dan Sv. Valentina u Los Anđelesu. 

Trebalo je da Chromatics objave album "Dear Tommy" još 2015. godine. I pored toga što je nekoliko pesama već objavljeno, album se nikada nije pojavio, i već duže vremena je u statusu - izlazi uskoro. Alexis Rivera, menadžer benda izjavio je da je frontmen benda Johnny Jewel, nakon nesreće na Havajima, na Božić 2015. godine, u kojoj je umalo izgubio život, uništio sve kopije sa namerom da ih ponovo snimi, jer nije bio zadovoljan kako je sve zvučalo.

Jewel je takođe objavio solo album "Windswept", na kome se nalazi muzika koju je stvorio zajedno sa njegovim bendom Chromatics, ali nikada nije objavljena, kao i pesme koje su nastale kao saradnja sa Glass Candy, Heaven i Symmetry. Na albumu se nalaze i pesme koje su deo soundtracka za novu sezonu tv serije "Twin Peaks".

Preporuka

share

share