Pogledajte: Charlie Nieland - Divisions

Iskusni indie muzički producent trenutno nastanjen u New Yorku, Charlie Nieland, predstavio je svoj novi video za pesmu “Divisions”, koji je kreirao reditelj/multimedijalni umetnik iz Brooklyna poznat po imenu Hypnodoll. Spot je zanimljiv pogled na to šta se krije iza iluzije distanciranosti u ovom kritičnom trenutku.

"Ovaj video inspirisan je energijom koja nas povezuje ovde na zemlji, i kako nas obmane naših podela sprečavaju da vidimo da smo svi jedno", kaže Hypnodoll. Pesma predstavlja drugi singl sa Nielandovog LPja Divisions, koji treba da izađe u prvom kvartalu 2021. godine .

Poznat po sofisticiranom spajanju post punka, dream popa i progressive rocka sa brišućim melodijama i nemirnim i visceralnim ritmovima, Charlie Nieland decenijama piše, svira i producira muziku, fokusirajući se na atmosferu i maštovitost.

Nieland je svirao power dream pop sa bendom Her Vanished Grace više od 20 godina, pre nego što se profilisao kao samostalni umetnik. Trenutno sa Susan Hwang čini autorsko-izvođački duo Lusterlit.

Preporuka